Gratis bezorgd in nederland vanaf €75,-
PERSOONLIJKE SERVICE van KRISTIAN
Veel producten uit voorraad leverbaar
WE SHIP ALL OVER Europe, UK, USA
Worldwide orders available by email
Gespecialiseerde wing & foil shop
Nieuws
Posted in

NIEUW! Wingsurfer breidt uit met topmerken F-one en Ozone

Posted in

Wingsurfer heeft haar assortiment weten uit te breiden met een paar prachtige merken, F-one en Ozone. Beide merken staan al jaren bekend om hun kwaliteits-producten voor het kitesurfen. Deze lijn zetten ze nu door met producten voor het Wingsurfen. Deze merken vormen een zeer mooie uitbreiding op ons bestaande assortiment.

F-one heeft het meest uitgebreide assortiment met dedicated Wings, Boards en Foils. De F-one Swing is een lichtgewicht wing, het is bijna alsof je niets in je handen hebt.
De ontwikkeling van de producten gaan heel hard bij F-one en ze hebben nu al mooie boards in het assortiment, puur gericht op gebruik voor het wingsurfen. Waaronder een mooi startersboard. Een opblaasbaar wingboard waarmee je eerst zonder foil kunt oefenen en vervolgens kunt uitbreiden met een foil. Waait het niet dan kun je suppen met dit board. Wil je liever een dedicated wingboard dan is er de F-one Rocket wing.
Wij mogen al dit moois van F-one nu verkopen!

Ozone heeft een power wing ontwikkelt, de Ozone wasp v1. Deze wing biedt heel veel power en controle zonder dat deze zwaar aan voelt. Dit zorgt zorgt ervoor dat je heel snel met een hydrofoil omhoog komt. De Wasp is beschikbaar in de maten 3 / 4 / 5 en 6m2.

Wij van Wingsurfer.nl zijn zoveel mogelijk producten van beide merken aan het testen om jullie van goed advies te kunnen voorzien.

Op de foto’s hieronder zie je de testcombinatie:

Laat jouw reactie achter

WINKELWAGEN 0