Gratis bezorgd in nederland vanaf €100,- 

Persoonlijke service van Kristian

Veel producten uit voorraad leverbaar

We ship all over Europe, UK, USA, Dubai, Australia

Worldwide orders available by email
Nieuws
Posted in

Winnaar Grote Prijs van Aalsmeer wingfoil 2021

Posted in

De Grote Prijs van Aalsmeer is een duurrace van zo’n 2,5 uur waarbij degene met de meeste rondes rond de Westeinderplassen de winnaar is. Van origine een windsurf wegstrijd die bestaat uit vele verschillende klassen. Dit jaar mochten de wingfoilers voor het eerst meedoen.

Kristian van wingsurfer.nl was ook van de partij en heeft in mega lichtweer condities, deze race weten te winnen binnen de klasse wingfoilers! Alle klassen gecombineerd is hij 11e overall geworden.

Het was een zeer zware race omdat bij de start van de wedstrijd, ook na uitstel van een uur, er gewoon echt geen wind was. Windsurfers met hele grote boards kunnen dan nog iets. Iets wat de deelnemende wingfoilers (de meesten zonder wedstrijd ervaring) niet hadden. Degene met het grootste board nam daarom ook snel de leiding gevolgd door de rest. Waarbij sommigen maar zwemmend zijn begonnen. Gelukkig kwam er een klein beetje wind, genoeg voor Kristian om flinke stukken op de foil te kunnen speren. Na een lange downwind pomp actie wist hij de voorsprong te pakken om deze vervolgens niet meer los te laten!

Gebruikte spullen:
Board: Wavechaser VFX 165
Wing: F-one Strike CWC 8.0
Foil: AXIS PNG 1010
Helm: ENSIS Double shell

Laat jouw reactie achter

WINKELWAGEN 0