Gratis bezorgd in nederland vanaf €75,-
PERSOONLIJKE SERVICE van KRISTIAN
Veel producten uit voorraad leverbaar
WE SHIP ALL OVER Europe, UK, USA
Worldwide orders available by email
Gespecialiseerde wing & foil shop
Wingsurf
Posted in

“Wingsensation” het workout alternatief van komend jaar

Posted in

Nog een paar weken en dan breekt het voorjaar alweer aan. Tijd om al die luie winterdagen achter je te laten en weer lekker te gaan sporten! Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging, een total body workout waarbij je vrijwel al je spieren moet gebruiken, waarbij je een enorm vrij gevoel krijgt door lekker in de natuur met de wind in je haren en de zon in je gezicht over het water heen te vliegen. Ga dan wingsurfen, de nieuwste surfsensatie die op vrijwel ieder lokaal meer in Nederland mogelijk is!

Nederland telt vele mooie meren, plassen en heeft een prachtige kust. Er valt nog zoveel te ontdekken in eigen land! Dit wordt alleen maar leuker met een doel. Het uitvoeren van een nieuwe hobby bijvoorbeeld. Altijd al gefascineerd gekeken naar kite- en windsurfers? Begin met wingsurfen. Dit is eenvoudiger te leren en je kunt gewoon starten op een lokaal meer of een recreatieplas.

Hier alvast een filmpje waarin je goed ziet wat wingsurfen is
Tekst gaat verder onder de video


Benieuwd of wingsurfen wat voor jou is?
Bekijk de website wingsurfer.nl en blog…’’Makkelijk te leren en veilig: wingsurfen is de nieuwste surftrend’’.

Een leuk vakantie alternatief
Nu ook dit jaar verre reizen weer lastig zijn, is wingsurfen natuurlijk een super leuk alternatief. Die hierbij ook eens aan een ‘’Wingcation’’.
https://wingsurfer.nl/wingcation-het-vakantie-alternatief-voor-2020/

Hoe kun je starten met wingsurfen?
Om te starten kun je zelf een wing of wingsurfet aanschaffen en zelf gaan oefenen. Of je als je het eerste wilt proberen kun je een wingsurfles nemen. Er zijn steeds meer locaties waar dit mogelijk is. Op onze website staan een aantal wingsurfles locaties vermeld.

Het afgelopen jaar zijn enorm veel mensen al gaan wingsurfen. Heel vaak ook mensen die nog helemaal nooit gesurft hadden, maar natuurlijk ook kite- en windsurfers. Zelfs Olympisch windsurf deelnemer Kiran Badloe is flink aan wingsurfen geslagen, zie dit filmpje op de NOS. https://nos.nl/artikel/2328650-windsurfer-badloe-traint-in-rustige-tijd-even-als-wingsurfer.html

Vind je het nog te koud?
Het leuke van wingsurfen, is dat de wing ook op andere manieren ingezet kan worden. Bijvoorbeeld met een skateboard, met een snowboard en als het echt koud is kun je wingen met je schaatsen onder gebonden! Door een goede wetsuit te gebruiken is het trouwens prima mogelijk om jaarrond te blijven surfen. Ook in de winter zijn er vaak genoeg dagen van boven de 8 graden. Met goede gear blijf je gewoon prima warm!

Laat jouw reactie achter

WINKELWAGEN 0