Wingsurf
Posted in

‘’Wingcation’’ zoek zelf de vrijheid op!

Posted in

Het wordt steeds mooier weer en ook het vakantieseizoen staat voor de deur. Helaas blijft de situatie onzeker en zo ook de vakantieplannen. Ben je het wachten zat en ben je toe aan vrijheid en een adrenaline boost?! Zoek een nieuwe hobby! Wij delen graag een voorbeeld van een goed alternatief. Wingsurfen, een toegankelijke watersport en te beoefenen op elke plas, meer of zee.

Nederland telt vele mooie meren, plassen en heeft een prachtige kust. Er valt nog zoveel te ontdekken in eigen land! Dit wordt alleen maar leuker met een doel. Het uitvoeren van een nieuwe hobby bijvoorbeeld. Altijd al gefascineerd gekeken naar kite en windsurfers? Begin met wingsurfen. Dit is eenvoudiger te leren en je kunt gewoon starten op een lokaal meer of een recreatieplas.

Maak er een ‘wingcation’ van: met een beetje wind kun je elk weekend of vrije dag een andere recreatieplas opzoeken in een ander deel van Nederland! Zo combineer je een workout met het ontdekken van de (voor jezelf) onontdekte parels die Nederland rijk is!

En mochten we weer meer vrijheid krijgen om naar het buitenland op vakantie te gaan? Dan neem jij gewoon je wingsurf set mee en blijf je ook op vakantie ‘in shape’! Mooie compensatie naast alle ijsjes en lokale lekkernijen!

Benieuwd of wingsurfen wat voor jou is?
Bekijk de website wingsurfer.nl en blog…’’Makkelijk te leren en veilig: wingsurfen is de nieuwste surftrend’’.

Hoe kun je starten met wingsurfen?
Om te starten kun je zelf een wing of wingsurfset aanschaffen en zelf gaan oefenen. Of je als je het eerste wilt proberen kun je een wingsurfles nemen. Er zijn steeds meer locaties waar dit mogelijk is. Op onze website staan een aantal wingsurfles locaties vermeld.

Wingsurfspecialist Kristian Sauer verteld je er graag meer over!
Bel naar 06 83368915 of e-mail naar info@wingsurfer.nl.

Wingsurfer Kristian

Laat jouw reactie achter

WINKELWAGEN 0

Inloggen

Maak een account aan

Selecteer alle manieren waarop je van ons wil horen

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Je wachtwoord vergeten? Vul alstublieft je gebruikersnaam of e-mailadres is. Je ontvangt per e-mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.